concertagenda upcoming concerts

Mis van Stravinsky

Het VU-koor zingt! Op zaterdag 15 december 2018 kunt u komen genieten van een uitvoering van het VU-koor in samenwerking met het VU-kamerorkest.

Locatie: Vrijburg Kerk Amsterdam
Aanvang: 20:00, inloop vanaf 19:30
Kaarten: verkrijgbaar op deze site of aan de deur

de Mis van Stravinsky:
VU-koor & VU-kamerorkest, o.l.v. Annemiek van de Ven.

Choral Variations – ‘Von Himmel Hoch da komm ich Herr’ – Stravinsky:
VU-koor & VU-kamerorkest, o.l.v. Harry Vorselen.

Symfonie no.3 – Schumann:
VU-kamerorkest, o.l.v. Harry Vorselen.

Klik hier voor kaarten en meer informatie

VU-koor mis van Stravinsky 2018 poster flyer studentenkoor Vrijburg Kerk
Concertagenda VU-koor Bach upcoming concerts

Johannes Passion

Met genoegen kunnen wij mededelen dat het VU-koor op zaterdag 13 april 2019 de Johannes Passion zal uitvoeren in Amsterdam. Na het succes van het concert van 2015 was het een wens van het koor om dit nogmaals te doen, evenals voor nieuwe leden om het voor het eerst te doen. Dit grootse project met 6 solisten en het Promenade Orkest belooft dan ook in een groots concert te worden uitgevoerd. Met dit concert hebben niet-leden de mogelijkheid om mee te doen als gastzanger, mits ze dit stuk al eens eerder gezongen hebben. Meer informatie zal volgen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor concerten hieronder.

VU-koor nieuwsbrief ontvangen? Vul dit formulier in: