concertagenda upcoming concerts
Johannes Passion 2019 april Amsterdam VU-koor jongerenkoor studentenkoor Duif

Johannes Passion

Met genoegen kunnen wij mededelen dat het VU-koor op zaterdag 13 april 2019 de Johannes Passion zal uitvoeren in Amsterdam. Na het succes van het concert van 2015 was het een wens van het koor om dit nogmaals te doen, evenals voor nieuwe leden om het voor het eerst te doen. Dit grootse project met 6 solisten en het Promenade Orkest belooft dan ook in een groots concert te worden uitgevoerd. De solisten zijn:

Sopraan aria’s: Elise van Es
Alt aria’s: Annette Vermeulen
Tenor aria’s/Evangelist: Gerben Houba
Bas aria’s/Jezus: Andreas Goetze
Pilatus: Ronan Weghorst

Kaarten zijn nu verkrijgbaar hier!

zomer Vu-koor

Op 29 juni sluiten wij in de Vrijburgkerk dit koorjaar af met een zomerconcert in samenwerking met de sopraan Sterre Kooi, waarin wij onder andere enkele stukken van Mozart zullen opdragen. VU-koor zingt in de theatervoorstellingen “AMADEUS” in Amsterdam: 3, 4, 5, 6, en 7 juli “AMADEUS is een grootse muziektheatervoorstelling over misschien wel het grootste muzikale genie ooit: Wolfgang Amadeus Mozart. In deze voorstelling, geregisseerd door Theu Boermans, volgen we het turbulente leven van Mozart door de ogen van collega-componist Antonio Salieri.” Blijf op de hoogte van onze concerten door je aan te melden voor onze concert nieuwsbrief hieronder!

Requiem van Fauré

Komend koorjaar in november voeren we het prachtige, bekende Requiem van Fauré op. Details worden t.z.t. op de website en via de concertnieuwsbrief bekendgemaakt.

VU-koor nieuwsbrief ontvangen? Vul dit formulier in: