concertagenda upcoming concerts

Requiem van Fauré

Op 23 november 2019 zal het VU-koor Requiem Fauré uitvoeren in de Mozes en Aaron kerk in Amsterdam. Dit concert zal ’s avonds plaatsvinden. Komt dat niet uit? Geen probleem. De volgende dag, op 24 november, zullen we het concert opnieuw uitvoeren in de Augustinuskerk in Amsterdam. Dit concert is in de middag. Naast het requiem zullen we ook Messe Basse van Gabriel Fauré uitvoeren. Zie de homepage en/of de shop voor meer informatie

Blijf op de hoogte van onze concerten door u hieronder in te schrijven voor onze concertnieuwsbrief!

Con Brio Samenwerking

Op 16 en 17 mei 2020 zal het VU-koor in samenwerking met orkest Con Brio een speciaal concert uitvoeren. Voor het VU-koor is dit een lustrum concert, aangezien het koor 65 jaar bestaat. U kunt luisteren naar de volgende prachtige stukken:

Bizet – L’Arliesienne Suite
Debussy – Nocturnes
Poulenc – Gloria

Blijf op de hoogte van onze komende concerten door u aan te melden voor onderstaande nieuwsbrief.

Want to be the first to receive info about our concerts? Sign-up: