concertagenda upcoming concerts

Stravinsky

Zaterdagavond 15 december zullen wij in Amstelveen de Mis van Stravinsky uitvoeren. Dit gaan wij doen in samenwerking met het VU-kamerorkest. Het VU-koor zal ook een ander stuk zingen, en het orkest speelt een stuk zonder het koor. Dat belooft natuurlijk veel moois. Meer informatie over deze stukken en de kaartverkoop volgt.

Concertagenda VU-koor Stravinsky upcoming concerts
Concertagenda VU-koor Bach upcoming concerts

Johannes Passion

Met genoegen kunnen wij mededelen dat het VU-koor op zaterdag 13 april 2019 de Johannes Passion zal uitvoeren in Amsterdam. Na het succes van het concert van 2015 was het een wens van het koor om dit nogmaals te doen, evenals voor nieuwe leden om het voor het eerst te doen. Dit grootse project met 6 solisten en het Promenade Orkest belooft dan ook in een groots concert te worden uitgevoerd. Meer informatie zal volgen.

Informatie ontvangen over deze concerten?
Vul hier uw e-mailadres in als u op de hoogte wilt blijven van nieuws over beide of één van de twee concerten. Bijvoorbeeld de start van de kaartverkoop. Wij beloven u niet te overspoelen met berichten en u kan ieder moment uitschrijven.