concertagenda upcoming concerts

zomer Vu-koor

Op 29 juni sluiten wij in de Vrijburgkerk dit koorjaar af met een zomerconcert in samenwerking met de mezzosopraan Sterre Kooi, waarin wij onder andere enkele stukken van Mozart zullen opdragen.

VU-koor zingt in de theatervoorstellingen “AMADEUS” in Amsterdam: 3, 4, 5, 6, en 7 juli
“AMADEUS is een grootse muziektheatervoorstelling over misschien wel het grootste muzikale genie ooit: Wolfgang Amadeus Mozart. In deze voorstelling, geregisseerd door Theu Boermans, volgen we het turbulente leven van Mozart door de ogen van collega-componist Antonio Salieri.”

Blijf op de hoogte van onze concerten door je aan te melden voor onze concert nieuwsbrief hieronder!

Requiem van Fauré

Komend koorjaar in november voeren we het prachtige, bekende Requiem van Fauré op. Details worden t.z.t. op de website en via de concertnieuwsbrief bekendgemaakt.

VU-koor nieuwsbrief ontvangen? Vul dit formulier in: