Kies een taal

Kaartverkoop februariconcerten is geopend!

Onze tweede jubileumconcertreeks op 23 (Zuiderkerk, Amsterdam om 20.00) en 24 februari (Geertekerk, Utrecht om 15.00) staat in het teken van variatie: een grote variatie aan solisten, een gevarieerd programma, en een groot aantal verschillende instrumenten waardoor wij begeleid zullen worden. En tot slot nemen er niet één, maar twee gezelschappen deel aan ons concert: wij zullen namelijk worden begeleid door het UvA-orkest J Pzn Sweelinck.

Op het programma staan de volgende stukken:
– “Stars” van Ēriks Ešenvalds
– “Bell Moods” van Boudewijn Zwart (begeleid door hemzelf op een verrijdbaar carillon)
– “Ouverture Leonore Nr 3” van Beethoven
– “Nelson Messe” van Haydn

De kaartverkoop voor ons concert is nu geopend! De prijzen in de voorverkoop zijn 11 euro (Student/ Kind) en 14 euro (overigen) en 1 euro duurder aan de deur. Je kunt je kaarten op twee manieren bestellen:

Comments are closed.