Welkom bij het VU-koor!

Nieuws

We zijn hard aan het repeteren op de Nelson Messe van Haydn, en het stuk Bell Moods. We zullen deze stukken ter gehoor brengen op 23 en 24 februari. Verdere informatie over locatie, tijden en prijzen kunt u vinden in de concertagenda en wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt wanneer wij meer weten.

Zingen bij het VU-Koor

Het Vu-Koor is een groot en veelzijdig universiteitskoor waar iedereen welkom is om te komen zingen. Of je nu al heel geschoold bent, of gewoon wel eens wil uitproberen of het zingen in een koor wat voor jou is, bij ons ben je welkom!

Ons koor bestaat uit zo’n 60 actieve leden. Veel van onze leden zijn student, maar niet iedereen. Wat we vooral gemeenschappelijk delen is de liefde voor het zingen. Dus als je op zoek bent naar een mooie activiteit naast je studie, veel gezelligheid, en vooral veel muzikaliteit, kom dan vooral eens kijken of het Vu-Koor de juiste plek is voor jou.

Naast het zingen ondernemen we ook veel andere leuke activiteiten. Na elke repetitie is er een gezellig borrel in Il café (het café van Uilenstede). Hier zijn elke maandagavond veel koorleden te vinden om samen nog eens na te praten over die ene lastige noot of gewoon over het weekend!

Er zijn ook veel commissies binnen ons koor waar je je stem kan laten horen! De commissies regelen alle praktische zaken rondom het koor, zoals leuke uitjes (activiteitencommissie), PR (publiciteitscommissie), het uitzoeken van nieuwe muziek om te zingen (muziekcommissie) en het op orde houden van de financiën (kascommissie).

Naast de commissies hebben we ook een enorm leuk bestuur, las Forza’s, die alle andere dingen regelen die nodig zijn. Het bestuur bestaat uit 5 enthousiaste koorleden die met veel plezier hard aan het werk zijn om er een mooi en muzikaal jaar van te maken.

Lijkt dit je nou allemaal fantastisch? Hieronder staan de data van onze eerstvolgende open repetities, waarop je de sfeer van het koor kan komen proeven, en mee kan komen repeteren aan ons volgende project!

Open repetities februari/maart 2018

De repetities zijn iedere maandag om 19:30 uur in Cultuurcentrum De Griffioen op Uilenstede. Op 26 februari, 5 maart en 12 maart 2018 hebben wij weer open repetities! Je kunt hier vrijblijvend komen kijken of het VU-koor je wat lijkt. We zullen dan de Petit Messe Solenelle van Rossini instuderen. De uitvoeringen van dit stuk zullen plaatsvinden in juni 2018.

Twijfel dus niet om te komen kijken of het VU-koor iets voor jou is! Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar bestuur@vukoor.nl of kom gewoon langs! Uilenstede is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via tram 5 of metro 51. Vanaf Station Zuid is het maar 15 minuten en vanaf Amsterdam Centraal ben je er met de metro in 35 minuten. Neem in alle gevallen tram 5 richting Amstelveen Binnenhof of metro 51 richting Amstelveen Westwijk. De Griffioen, waar wij repeteren, ligt in het midden van Uilenstede, tegenover het café. Zie het kaartje hieronder.

vukoor amsterdam Uilenstede routebeschrijving

Comments are closed.