Donateurs

Het VU-koor heeft sinds 2014 een vaste groep van donateurs. Mensen die ons een warm hart toedragen en trouw onze concerten bezoeken.

Wilt u het VU-koor steunen?
Voor een vast bedrag per jaar kunt u het VU-koor financieel ondersteunen. Als u zich opgeeft om donateur te worden, blijft u donateur voor onbepaalde tijd en steunt u daarmee het VU-koor om in de toekomst prachtige concerten te blijven organiseren. Door donateur te worden profiteert u van verschillende voordelen die het VU-koor haar donateurs graag wil bieden.

Wat krijgt u voor uw steun aan ons?
Voor iedere donateur geldt dat hij verzekerd is van de beste plaatsen tijdens onze concerten. Ook uw medeconcertbezoekers kunnen profiteren van mooie plaatsen bij onze concerten. Iedere donatie is welkom, vanaf 25 euro ontvangt u een tegenprestatie. Als donateur wordt u door ons op de hoogte gehouden van onze concerten en andere activiteiten.

Hoe kunt u donateur worden?
Om donateur te worden van het VU-koor hoeft u slechts uw naam en adres te mailen naar donateur@vukoor.nl, met als toevoeging voor welk bedrag u donateur wilt worden. Wij nemen dan contact met u op om verdere gegevens aan te vullen en eventuele vragen te beantwoorden.

Het rekeningnummer van het VU-koor is: NL44 RABO 0109 0916 71 tnv Verenigd Universiteitkoor