Repetities

Het VU-koor repeteert wekelijks in Cultuurcentrum De Griffioen. Na een uitgebreide warming-up (lees: inzingen) studeren wij de nieuwe muziek in. Hierbij wordt gemusiceerd in een ongedwongen, gezellige sfeer met een serieuze ondertoon.

Halverwege de repetitie hebben we een korte pauze en na afloop drinken we nog wat in een café in de buurt. Onze repetities zijn open voor belangstellenden. Aan het begin van elk nieuw project zijn er drie open repetities waarin potentieel nieuwe leden de sfeer kunnen proeven. Halverwege een project is het helaas niet mogelijk om nog in te stromen. De volgende open repetities van het nieuwe project worden tijdig vermeld op onze Facebookpagina en op de homepage van deze website

Praktische informatie
Vaste repetities zijn op de maandagavond van 19:30 uur tot 21:45 uur in de Griffioenzaal in Cultuurcentrum De Griffioen, Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen, 020-5985100. Cultuurcentrum De Griffioen is bereikbaar met het openbaar vervoer met tram 5 en sneltram 51, halte Uilenstede.

Af en toe moeten we uitwijken naar de Kerkzaal in het hoofdgebouw van de VU aan de de Boelelaan. Deze zaal bevindt zich op de bovenste verdieping. Je krijgt hierover altijd tijdig bericht.