11081330_850029131744622_3591941155707163960_n (1)

Zingen in het VU-koor

Zing mee!
Lijkt het je leuk om te komen zingen in het VU-koor? Leuk! Aan het begin van ieder academisch jaar, in september, hebben wij drie open repetities. Ergens halverwege het jaar is er een tweede set open repetities, meestal in januari. Dit zijn de twee instroom momenten. Maar, als je helaas de open repetities gemist hebt is het vaak wel mogelijk om bij ons lid te worden. Stuur een email naar info@vukoor.nl. Wil je informatie ontvangen over de volgende open repetities? Stuur dan ook een mail.

Alle repetities bij De Griffioen – Uilenstede, van 19:30 tot 21:45.
Meer informatie over lidmaatschap? Klik de link hieronder.

Gastzangers
Af en toe doen wij een project wat het koor al eens eerder gezongen heeft. Vaak werken we dan met gastzangers. Meestal zijn dit oud-leden, maar als je dat niet bent en het stuk wel goed kent, ben je ook welkom. Voor een kleine bijdrage mogen gastzangers de laatste paar repetities bijwonen, bij de generale repetitie zijn en meezingen met het concert. Zo hebben we bijvoorbeeld afgelopen jaar vijf gastzangers gehad voor de Petite Messe Solennelle van Rossini. Ook dit jaar is er weer een mogelijkheid om als gastzanger mee te doen, namelijk met de Johannes Passion op 13 april. Gastzangers moeten vooraf auditie doen en repeteren vervolgens de laatste 5 repetities mee en de generale repetitie van 9 april. Heb je het stuk al eens eerder gezongen en wil je hier aan meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@vukoor.nl. Denk je er nog over na maar wil je op de hoogte blijven? Vul dan je e-mailadres hieronder in.